Deshabituació del tabac - Blog
21809
page,page-id-21809,page-child,parent-pageid-21598,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-2.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

Deshabituació del tabac

Deixar de fumar significa posar fi a una dependència. Aquesta dependència no sols implica aspectes físics, psíquics, emocionals i socials, sinó que també existeixen forts lligams amb les experiències viscudes i la personalitat del consumidor, cosa la qual fa que cada cas sigui únic i particular. Els programes convencionals de deshabituació del tabac tenen unes taxes bastant elevades de recaigudes perquè, entre altres factors, sovint se centren més en la substància que no pas en la persona que la consumeix.

 

El tractament està programat en diverses sessions periòdiques i inclou tècniques per a la gestió i el control de l’estrès, exercicis de relaxació i visualització, teràpies manuals, fitoteràpia i suplementació natural i tecnologia làser. En el moment de l’estabilització, l’exfumador ja comptarà amb els recursos necessaris per a la prevenció de recaigudes.